flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Комфортна атмосфера в колективі в умовах війни – запорука успіху

03 серпня 2023, 12:56

Задля нашої перемоги всі ми максимально координуємо свої зусилля – кожен працюючи на своєму місці. У цей нелегкий час кожному з нас потрібно докладати значно більше зусиль, ніж за звичайних умов. Це необхідно, щоб стабілізувати економіку країни, забезпечити критично важливі потреби громадян та війська, й усунути проблеми кадрового голоду.

Під час війни очікування від керівника зростають, відповідно, зростає і рівень відповідальності та стресу.

«Я люблю свою роботу» - Ці слова ми самі вимовляємо нечасто. І також зрідка ми чуємо їх від інших. В основному люди скаржаться на те, чим їм доводиться займатися: хтось незадоволений умовами праці, когось дратує начальство, а комусь не до душі і щоденні робочі обов`язки. Найчастіше такі негативні емоції - не справжня ненависть до свого роду діяльності, так знаходять вихід накопичена втома, стреси, туга від рутини справ. Найбільш важливим у будь-якій сфері суспільної і виробничої діяльності є створення оптимальних взаємин в колективі. Саме з цієї причини питання про морально-психологічний клімат в колективі Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області виходить на перший план.

Для того , щоб  визначити наскільки комфортний морально-психологічний клімат у колективі , сектор управління персоналом провів анонімне опитування серед працівників , щоб проаналізувати рівень задоволеності персоналу працею.

Завданням даного опитування було не тільки отримання інформації по якомусь одному питанню, але й:

  1. Згуртування колективу, підвищення настрою і тонусу.
  2. Інформування про найближчі події в спільній діяльності.
  3. Мотивація і залучення до вирішення спільних робочих моментів.

 

 

Наш колектив – це найголовніший скарб.

Бережіть себе та своїх близьких!

Разом ми переможемо!

 

Все буде Україна!

 

 

З повагою Сектор управління персоналом.