flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик Гереч Анжеліки Миколаївни та Гереч Єви Еневни на 08:00 год. 15.02.2018 року

05 лютого 2018, 15:04

    Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області викликає Гереч Анжеліку Миколаївну та Гереч Єву Еневну, як відповідачів у цивільній справі за позовною заявою  Кредитної спілки “Святий Мартин” до Гереч Анжеліки Миколаївни, Гереч Єви Еневни про стягнення заборгованості за кредитним договором, в судове засідання призначене на 15 лютого 2018 року на 08 год. 00 хв., яке відбудеться в приміщенні Мукачівського міськрайонного суду за адресою м. Мукачево, вул.Л.Толстого, 13”а”/18.
   У відповідності до ч. 11 ст. 128 Цивільно-процесуального кодексу України, з опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.
   Згідно ч. 3 ст. 131 Цивільно-процесуального кодексу України учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.
   Відповідно до п. 1 ч. 3 ст. 223 Цивільно-процесуального кодексу України у разі неявки в судове засідання без поважних причин або без повідомлення причин неявки відповідачем, суд розглядає справу за його відсутності.
 

 
                                                                         Суддя  Мукачівського
                                                                         міськрайонного суду                                                           М.М.Пак