flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено збори працівників апарату Мукачівського міськрайонного суду

02 лютого 2018, 14:04

   02 лютого 2018 року керівником апарату суду Проданом М.М. проведено збори працівників Мукачівського міськрайонного суду.
   На порядку денному зборів обговорювалися такі питання, як підсумки роботи суду за 2017 рік, наказ Державної судової адміністрації України від 07 грудня 2017 року № 1087 «Про затвердження переліку судових справ і документів, що утворюються в діяльності суду, із зазначенням строків зберігання» та лист Державної судової адміністрації України щодо надання інформації про надсилання до Єдиного державного реєстру судових рішень з датою ухвалення (постановлення) за період з 01.01.2010 року включно та відомостей щодо дати набрання судовим рішенням законної сили.
    Продан М.М. звернув увагу працівників, що відповідно до ст.128 ЦПК України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи яких невідоме, викликатимуть до суду через оголошення на офіційному веб-сайті Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області в розділі «Громадянам».
    Керівник апарату повідомив про перенесення робочих днів у 2018 році.
    Також, звернув увагу на своєчасне подання державними службовцями декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік.

                                                                                                                                                                                           

 

                                                                                                                                                                Прес-служба Мукачівського міськрайонного суду