flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик Русняк Ніни Олександрівни на 15:00 год. 19.02.2018 року

29 січня 2018, 10:17

 

  Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області викликає Русняк Ніну Олександрівну в судове засідання, як відповідача по цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства «ВіЕс Банк» до Русняк Ніни Петрівни, Русняк Ростислава Олександровича, Русняк Ніни Олександрівни, Русняк Олександра Олександровича про звернення стягнення на предмет іпотеки, яке відбудеться 19 лютого 2018 року о 15 год. 00 хв. у приміщенні Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області за адресою: вул. Л.Толстого, 13, м. Мукачево Закарпатської області.

  У відповідності до ч.11 ст. 128 Цивільно-процесуального кодексу України, з опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

  Згідно ч.3 ст. 131 Цивільно-процесуального кодексу України учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.

  Відповідно до п.1 ч.3 ст. 223 Цивільно-процесуального кодексу України у разі неявки в судове засідання без поважних причин або без повідомлення причин неявки відповідачем, суд розглядає справу за його відсутності.

 

 

                                                                                        Суддя Мукачівського

                                                                                        міськрайонного суду                                         В.Б. Гейруш