flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулися збори з нагоди Дня працівників суду

15 грудня 2023, 12:06

Сьогодні в Мукачівському міськрайонному суді відбулися  збори трудового колективу з нагоди професійного свята –Дня працівників суду.

Працівники суду  долаючи всі перешкоди в умовах  воєнного стану, сумлінною і наполегливою роботою доводять, що судова система працює і забезпечує доступність правосуддя для кожного громадянина України.

До колективу суду з вітальними словами звернувся голова суду Володимир НОСОВ. У своєму виступі він зазначив, що підвищення авторитету українського правосуддя залежить не тільки від професіоналізму суддів та удосконалення законодавства, а й від спільного бажання працівників суду поліпшити роботу судової системи, від наполегливої праці всього колективу. Тож очільник установи побажав всім успішно  реалізовувати намічені плани ,  висловив вдячність усім присутнім за відданість своїй професії у нелегкий для України час.

До щирих побажань приєдналися заступник голови суду Іван КОТУБЕЙ, керівник апарату суду Михайло ПРОДАН, заступник керівника апарату Михайло КУПИНЕЦЬ.

У ході урочистого заходу окремих працівників  суду було нагороджено грамотами  Ради суддів України та  відзначено почесними грамотами  Мукачівського міськрайонного суду.

        

                                              Прес-служба Мукачівського міськрайонного суду