flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти « Мукачівського фахового коледжу НУБіП України» відвідали Мукачівський міськрайонний суд.

23 листопада 2023, 15:57

До Мукачівського Міськрайонного суду завітали студенти  1 курсу «Мукачівського  коледжу НУБіП України». Супроводжували студентів старший інспектор з кадрів і викладач Чорі Каміла, провідний юрист та викладач Пекар Іван.

У приміщенні суду зустріли і привітали студентів  головний спеціаліст сектору управління персоналом Балажинець Надія , головний спеціаліст із забезпечення зв’язків з ЗМІ Захарова Ірина.

З вступним словом привітав майбутніх правників керівник апарату суду – Михайло ПРОДАН. Який ознайомив студентів з роботою та завданнями Мукачівського міськрайонного суду.

Юні гості ознайомилися із роботою інформаційного центру, канцелярії, секретарів судових засідань та помічників суддів.

Суддя-спікер Андрій ЗАБОЛОТНИЙ розповів студентам про свій професійний досвід, умови, в яких працюють судді, навантаження та важливість роботи суддів. Звернув увагу на кримінальну та адміністративну відповідальність неповнолітніх, а також покарання, які призначаються за скоєння таких злочинів.

Помічник судді, колишня випускниця відділення правознавства коледжу Катерина Зарева поділилася своїми враженнями від роботи в суді, розповіла студентам про ключові цінності судової системи в цілому, а також ознайомила присутніх з обов’язками працівників суду, розповіла про різновиди судових рішень та порядок їх ухвалення.

Головний спеціаліст сектору управління персоналом Надія Балажинець ознайомила з правилами внутрішнього трудового розпорядку, умовами прийому на роботу, підвищення кваліфікації працівників суду та стимулювання персоналу до високоефективної праці.

Ми вдячні нашим гостям за візит до суду, за запитання та зацікавленість. Подібні заходи потрібні для освітнього процесу майбутніх юристів. Безпосереднє знайомство із роботою судів сприяє утвердженню у свідомості майбутніх дипломованих фахівців.

                                                       

                                                                       Прес-секретар Мукачівського міськрайонного суду