flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Беца Петра Павловича, Беца Отто Павловича на 12 червня 2020 року на 09 год. 00 хв.

12 травня 2020, 14:33

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області викликає Беца Петра Павловича, Беца Отто Павловича, як відповідачів у цивільній справі за позовною заявою акціонерного товариства КБ «ПриватБанк» до Беца Петра Павловича, Беца Отто Павловича про стягнення заборгованості в  судове засідання, яке призначено на12 червня  2020  року на 09 год. 00 хв., і відбудеться в приміщенні Мукачівського міськрайонного суду за адресою м. Мукачево, вул. Л.Толстого, 13. каб 50.

У відповідності до ч. 11 ст. 128 Цивільного процесуального кодексу України, з опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Згідно ч. 3 ст. 131 Цивільного процесуального кодексу України учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.

Відповідно до п. 1 ч. 3 ст. 223 Цивільного процесуального кодексу України у разі неявки в судове засідання без поважних причин або без повідомлення причин неявки відповідачем, суд розглядає справу за його відсутності.

 

 

 

Суддя  Мукачівського

міськрайонного  суду                                                                   В.М.Довжанин