flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Лізанець Михайла Івановича, Лізанець Марію Василівну на 03 червня 2020 року на 11 год. 30 хв.

07 травня 2020, 10:47

 

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області викликає Лізанець Михайла Івановича, Лізанець Марію Василівни, як відповідачів у цивільній справі за позовною заявою Перечинської районної кредитної спілки «Тур'я» до Лізанець Михайла Івановича, Лізанець Марії Василівни про стягнення боргу  судове засідання, яке призначено на 03 червня  2020  року на 11 год. 30 хв., і відбудеться в приміщенні Мукачівського міськрайонного суду за адресою м. Мукачево, вул. Л.Толстого, 13. каб 50.

У відповідності до ч. 11 ст. 128 Цивільного процесуального кодексу України, з опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Згідно ч. 3 ст. 131 Цивільного процесуального кодексу України учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.

Відповідно до п. 1 ч. 3 ст. 223 Цивільного процесуального кодексу України у разі неявки в судове засідання без поважних причин або без повідомлення причин неявки відповідачем, суд розглядає справу за його відсутності.

 

 

 

Суддя  Мукачівського

міськрайонного  суду                                                                   В.М.Довжанин