flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Молнар Івана Івановича на 13 травня 2020 року на 10 год. 15 хв.

28 квітня 2020, 10:22

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області викликає   Молнар Івана Івановича,  як відповідача у цивільній справі за позовною заявою   Гліба Василя Васильовича до Молнар Івана Івановича, виконавчого комітету Ракошинської сільської ради, третя особи Молнар Неля Арпадівна, Мукачівський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану ГТУЮ у Закарпатській області про визнання батьківства та внесення змін до актового запису про народження даних про батька, у судове засідання яке призначено на 13 травня 2020 року на 10 год. 15 хв., і відбудеться в приміщенні Мукачівського міськрайонного суду за адресою м. Мукачево, вул. К.Беляєва, 8.

У відповідності до ч. 11 ст. 128 Цивільного процесуального кодексу України, з опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Згідно ч. 3 ст. 131 Цивільного процесуального кодексу України учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.

Відповідно до п. 1 ч. 3 ст. 223 Цивільного процесуального кодексу України у разі неявки в судове засідання без поважних причин або без повідомлення причин неявки відповідачем, суд розглядає справу за його відсутності.

 

 

 

            Суддя  Мукачівського

            міськрайонного  суду                                                                        О.В. Гутій