flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвала суду від 05.02.2024 р.

06 лютого 2024, 15:54

Виклик в суду та повідомлення про судове рішення учасника справи місце проживання якого знаходиться на тимчасом оку повій території у відповідності до ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області викликає Кравченко Тимофій Романович у про розірвання шлюбу

як: відповідач у судове засідання  на  14:30 год. 05.03.24 р. Адреса суду:м. Мукачево вул. Літуна Андрія 13

Наслідки неявки в судове засідання

Наслідки неявки в судове засідання особи, яка викликається, передбачені статтями 147, 148, 223, 372 Цивільного процесуального кодексу України. У разі неявки в судове засідання особи, яка викликається, така особа зобов’язана повідомити суд про причини неявки.

 

 

Справа № 303/1032/24

2/303/144/24

УХВАЛА

05 лютого 2024 року                                      м. Мукачево

Мукачівський  міськрайонний суд Закарпатської області у складі судді Полянчука Б.І., розглянувши позовну заяву Кравченко Вікторії Олександрівни до Кравченка Тимофія Романовича про розірвання шлюбу,

ВСТАНОВИВ:

Кравченко В.О. звернулася з позовом до Кравченка Т.Р. про розірвання шлюбу.

Позовна заява відповідає вимогам  ст.175 ЦПК України, підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження немає, тому є всі підстави для відкриття провадження по справі.

Враховуючи вимоги п.4 ч.6 ст.19 ЦПК України справа є малозначною, тому її слід розглянути в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін.

Керуючись ст.ст.19, 175, 187, 258-261 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження по цивільній справі за позовом Кравченко Вікторії Олександрівни до Кравченка Тимофія Романовича про розірвання шлюбу.

Розглянути справу в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін.

Призначити справу до судового розгляду 05.03.2024 о 14 годині 30 хвилин в залі судових засідань Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області.

Роз`яснити відповідачу його право надіслати суду відзив на позов до якого повинні бути додані документи, що підтверджують надіслання відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому ухвали про відкриття провадження у справі.

Надати позивачу п`ять днів для подання відповіді на відзив відповідача.

Надати відповідачу п`ять днів з часу отримання відповіді на відзив для подання заперечень на неї.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб - адресою сторінки на офіційному веб - порталі судової влади України: https://mkm.zk.court.gov.ua/sud0707/.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено ЦПК України.

Ухвали, що постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями).

Ухвала є остаточною і оскарженню не підлягає.

 

         Суддя