flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася нарада працівників апарату суду

21 червня 2013, 14:35

Відбулася нарада працівників апарату суду.

 

21 червня відбулася нарада працівників апарату суду, яку провів керівник апарату Продан М. М. В ході наради розглянуто низку актуальних питань діяльності суду:

-           наголошено про неухильне дотримання трудової дисципліни згідно з Правилами внутрішнього трудового розпорядку;

-           ознайомлено працівників з Інструкцією про порядок обліку кримінальних та адміністративних корупційних правопорушень, затвердженої Наказом Генеральної прокуратури, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки, Державної податкової служби, Міністерства оборони та Державної судової адміністрації від 17.06.2013 р.

-           доведено до відома працівників Наказ Державної судової адміністрації №83 «Про внесення змін до Інструкції з діловодства в апеляційному загальному суді, Інструкції з діловодства в місцевому загальному суді, Інструкції з діловодствав апеляційних і місцевих адміністративних судах» від 17.06.2013 р.

-           проведено лекцію-навчання  про особливості відправки повісток у вигляді смс-повідомлень учасникам процесу.

 Керівник апарату звернув увагу помічників суддів та працівників канцелярії суду на необхідність вчасного та правильного внесення даних у комп»ютерну програму документоообігу суду, що стосується статистичних карток на особу, стосовно якої судом розглянуто кримінальне провадження та взагалі обліково-статистичних карток по справах.

 Також, керівником апарату повідомлено про лист ДСА України від 01.06.2013 р. № 15-3182/13 відносно електронних цифрових підписів, що здійснює Інформаційно-довідковий департамент Міндоходів для подальшої роботи працівників апарату суду по зазначенню реєстраційних номерів облікових  карток платників податків боржників та стягувачів у виконавчому листі.