flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Узагальнення

28 березня 2013, 09:15
Узагальнення про виконання в
 Мукачівському міськрайонному суді
 Закону України «Про доступ до публічної інформації» за 2012 рік.
        
Публічна інформація – це відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана, або створена в процесі виконання суб’єктами владних повноважень своїх обов’язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб’єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених законом України «Про доступ до публічної інформації» 
         Дотримання встановленого порядку надання публічної інформації (опрацювання, систематизація, аналіз та контроль щодо задоволення запиту) про діяльність Мукачівського міськрайонного суду організовують і забезпечують працівники апарату суду.
 
На виконання пункту 10 статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації» в Мукачівському міськрайонному  суді Закарпатської області проводиться аналіз роботи із запитами на інформацію.
В результаті вивчення стану розгляду запитів на отримання публічної інформації в Мукачівському міськрайонному суді Закарпатської області за 2012 рік, надійшло 98 запитів на отримання публічної інформації від громадян із них: 94 запити надійшли поштою, 2 електронною поштою, 2 факсом.
Запити, подані в порядку Закону України «Про доступ до публічної інформації» як поштою, так і електронним зв’язком, факсом, були зареєстровані у відповідному журналі та розглянуті у строк, що не перевищував 5 днів з дня отримання запиту.
На всі запити вчасно було надано відповіді та роз’яснення. Відповіді на вказані запити були надані в письмовій формі та направлені запитувачам поштою, а в деяких випадках – електронною поштою та факсом.
Найбільшу кількість запитів, поданих в порядку Закону України "Про доступ до публічної інформації", становлять звернення з питань отримання інформації щодо стану розгляду справ, набрання судовими рішеннями законної сили, наявності в провадженні суду справ за участю певних осіб, отримання копій судових рішень.
 

Виконав
Заступник керівника апарату
Купинець Михайло Михайлович