flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області прийняв участь у заході присвяченому до Дня юриста

09 жовтня 2024, 13:51

Щороку 8 жовтня служителі закону відзначають своє свято – День юриста.

У цей день наголошується на важливій ролі спеціалістів сфери права у суспільстві. Саме на юристів поставлена відповідальна місія захищати честь, права, свободи громадян, забезпечувати справедливість і  рівність кожного перед законом.

У  ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України», з нагоди Дня юриста, відбувся урочистий захід, в якому прийняли участь представники Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області .

Розпочався він із Державного Гімну України. Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять захисників України, які віддали життя, боронячи рідну землю.

 Директор навчального закладу Юрій Садварі  разом із завідувачем відділення правознавства Сергієм Соскідою нагородили кращих здобувачів освіти грамотами за високі успіхи в навчанні та активну участь у громадському житті коледжу. 

За дорученням керівника апарату Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області Михайла Продана, висловлено та вручено подяки  викладачам ВСП МФК НУБіП України.

Після вітальних слів керівництва та гостів заходу, студенти коледжу привітали всіх причетних до цього свята , вітальним виступом.

Шановні юристи, ваша професія –це не просто робота, це служіння правді та справедливості. Це вибір відстоювати інтереси людей, який заслуговує на величезну повагу. Тож нехай це покликання завжди знаходить відгук у серцях людей, а кожен день приносить нові можливості для розвитку і професійного зростання. Нехай мудрість і професіоналізм завжди допомагають знаходити правильні рішення, а всі справи закінчуються перемогою!


 

                                                                                 

 

                                    Пресслужба Мукачівського міськрайонного суду