flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Мукачівському міськрайонному суді відбулося навчання з секретарями судових засідань щодо реєстрації поштових відправлень

05 вересня 2023, 11:41

Згідно із повідомленням Державного підприємства «Інформаційні судові системи», випущено оновлену версію АСДС  в якій реалізовано функціонал інформаційної взаємодії з  автоматизованою системою АТ «Укрпошта». Використання судами зазначеного функціоналу в АСДС  дозволить повною мірою оптимізувати технологічний процес формування поштових відправлень та обсяг власних трудовитрат.

В повідомленні йдеться про можливості використання  функціоналу інформаційної взаємодії АСДС з автоматизованою системою АТ «Укрпошта» судовими установами мають бути виконаними ряд наступних організаційно-технологічних передумов.

Активізація в АСДС  функціоналу інформаційної взаємодії з автоматизованою системою АТ «Укрпошта» здійснюється з виконанням спеціальних ключів авторизації, генерація яких здійснюється АТ «Укрпошта».

У зв’язку з вищесказаним  заступником керівника апарату Мукачівського міськрайонного суду було проведено відповідне навчання з секретарями судових засідань.