flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено вирок щодо обвинуваченого у резонансному вбивстві на АЗС

08 листопада 2022, 14:47

Колегія суддів Мукачівського міськрайонного суду ухвалила вирок у кримінальному проваджені щодо обвинуваченого К. за п.6 п.12 ч. 2 ст. 115 КК України – 12(дванадцять) років позбавлення волі

конфіскацією майна та за ч.4 ст. 187 КК України – 10 (десять) років позбавлення волі .

Розглянувши кримінальне провадження суд ухвалив: затвердити угоду між обвинуваченим К. та прокурором, укладену 25.10.2022 року.

Обвинуваченого К. визнати винним та призначити узгоджене сторонами покарання у виді 13(тринадцяти) років покарання з конфіскацією майна. Строк відбуття покарання обчислювати з моменту фактичного затримання.

Запобіжний захід у виді тримання під вартою продовжити до набрання вироком законної сили.

Застосувати, у кримінальному проваджені, заходи безпеки до засудженого К., у вигляді переведення К. до іншої установи виконання покарань чи слідчого ізолятора або в інше місце із спеціальним режимом тримання:

  • окреме тримання (тримання в одиночній камері).

У разі невиконання угоди про примирення або про визнання винуватості потерпілий чи прокурор відповідно мають право звернутися до суду, який затвердив таку угоду, з клопотанням про скасування вироку. Клопотання про скасування вироку, яким затверджена угода, може бути подано протягом встановлених законом строків давності притягання до кримінальної відповідальності за вчинення відповідного кримінального правопорушення.

Вирок може бути оскаржений з підстав, передбачених ст.394 КПК України до Закарпатського апеляційного суду через Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області шляхом подачі апеляційної скарги протягом 30 (тридцяти) днів з дня його проголошення.

 

Нагадуємо, що дана подія трапилась, ще 25 лютого 2019 року.

 

Прес-служба Мукачівського міськрайонного суду