flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шановні учасники судових процесів, та відвідувачі суду!

26 листопада 2020, 16:12

Мукачівський міськрайонний суд повідомляє учасників судових процесів, що у зв′язку із відсутністю фінансування суд не має можливості повідомляти сторони та інших осіб, які беруть участь у розгляді справ про дату судових засідань судовими повістками. Також суд не має можливості відправляти учасникам судових процесів поштою копії судових рішень. Однак, Ви маєте можливість:

- отримувати процесуальні документи, у тому числі виклики і повідомлення електронною поштою ( попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання  кореспонденції із зазначенням адреси своєї електронної пошти).

- отримати виклик та повідомлення про судове засідання можна також за допомогою SMS –повідомлення. Для цього необхідно подати до суду Заяву на отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомого SMS – повідомлення, вказавши у ній номер мобільного телефону. Бланк заяви розміщений за посиланням https://court.gov.ua/registration/zayavasms.html

         - інформація, щодо стадій розгляду  судових справ доступна на офіційному веб-сайті суду в розділі «Громадянам» - «Список судових справ, призначених до розгляду» за посиланням - https://mkm.zk.court.gov.ua/sud0707/gromadyanam/csz/

 - з текстами судових рішень можна ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

- отримувати процесуальні документи електронною поштою через підсистему «Електронний суд». Для цього необхідно зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі Судової влади України за посиланням  https://id.court.gov.ua/.

Додатково повідомляємо номер телефону за яким можна отримати інформацію про стан розгляду справ: ( 03131) 2-15-75.

         Також,  наполегливо просимо всіх відвідувачів суду, дотримуватись вимог карантинних заходів!

         Про відновлення відправлення поштової кореспонденції буде повідомлено додатково.

 Просимо вибачення за тимчасові незручності.